Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Informasjonskapsler

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen vil informere om hvordan denne nettsiden henter og bruker informasjon om besøkende, Akasia er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.  Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å registrere seg som medlem og herunder motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

 

Analyse av statistikk og informasjonskapsler

Når man besøker www.akasiabarnehage.no samtykker man samtidig i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din.

 

En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Ved å benytte nettstedet samtykker du til at det plasseres informasjonskapsler i nettleser. Moderne nettlesere er generelt innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan endre denne innstillingen slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. 

 

www.akasiabarnehage.no inneholder også eksternt innhold som gjør bruk av informasjonskapsler.

 

Akasia Barnehage bruker statistikkverktøy Google Analytics, hvor informasjonskapsler brukes for å måle trafikk og bruken av nettstedet på en bedre måte. Hensikten med dataene er å analysere brukeratferden for å gi en bedre brukeropplevelse og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker. Det samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene. Informasjonen er lagret på en av Google sine servere, og er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

 

Akasia Barnehage benytter også funksjonen 'anonymizeIp' for å anonymisere IP-addressen til besøkende for ikke kunne identifisere den enkelte bruker. Hvis man ikke ønsker at det settes informasjonskapsler i din nettleser er det mulig å gjøre dette ved å endre innstillingene dine i nettleseren. Vi kan da ikke garantere at alle tjenestene på våre nettsider vil fungere optimalt.

 

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern