Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen vil informere om hvordan denne nettsiden henter og bruker informasjon om besøkende, Akasia er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.  Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å registrere seg som medlem og herunder motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Hensikten med dataene  er å analysere brukeratferden for å gi en bedre brukeropplevelse og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker. Det samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene.

Akasia bruker Google Analytics som analyseverktøy, hvor informasjonen er lagret på en av Google sine servere. Informasjonen er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Akasia benytter funksjonen 'anonymizeIp' for å anonymisere IP-addressen til besøkende for ikke kunne identifisere den enkelte bruker.