Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Trygghet i barnehagen (HMS)

Akasia Barnehage jobber kontinuerlig med det fysiske og psykiske arbeidsmiljøet, slik at barn og ansatte får en trygg, sikker og god hverdag. 

 

Akasia Barnehage legger vekt på forebyggende arbeid og gjennomfører jevnlig førstehjelpskurs og kurs i brannvern for alle ansatte. Vi tilbyr også årlig livreddingskurs – et kurs som er påkrevd for barnehager med aktiviteter i, på eller ved vann. 

 

Systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid gjennomføres i samsvar med internkontrollforskriften. Akasia Barnehage benytter PBL-Mentor som HMS-system, der det er tilgjengelig beredskapsplaner og rutiner for ulike hendelser. 

 

Akasia Eiendomsforvaltning gjennomfører årlig hovedkontroll av barnehagenes uteområder, i tillegg til jevnlige kontroller på uteområdene og på barnehagebygget. Akasia Eiendomsforvaltning følger opp og utbedrer feil og mangler som oppstår, og er en viktig samarbeidspartner for å opprettholde god standard på barnas lekemiljø. 

Personvern