Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Hvorfor velge Akasia barnehage

Det å starte i barnehagen er et møte med en ny hverdag for alle barn – med de muligheter og utfordringer dette kan medbringe.

 

Vil barnet mitt trives i barnehagen? 

 

Du leverer fra deg det kjæreste du har til oss og vi i Akasia barnehage takker for den tilliten ved å jobbe hver dag for at alle barn skal oppleve trygghet og mestring i sin barnehagehverdag. 

 

Akasia barnehage er et trygt sted å være, mestre og lære. Noe av det viktigste barna tar med seg fra barnehagetiden er opplevelsen av trygghet, omsorg, samspill, lek og læring. 

 

For å ivareta barnas behov for trygghet og omsorg har vi etablert gode rutiner knyttet til oppstart i barnehagen. Hos oss har nye barn fra første dag en primærkontakt som passer spesielt på at barnet har det bra, og at det finner seg til rette i barnehagen.

 

Vi sørger for at barna får erfaring med gode omsorgsrelasjoner som gir dem nærhet og tilhørighet, noe som igjen fører til trivsel og gode opplevelser i barnehagehverdagen. 

 

Vi tar oss tid til hvert enkelt barn, og støtter barnet på dets premisser og forutsetninger i alle hverdagens aktiviteter.

 

Personvern