Finn og søk barnehage

Våre ledige plasser

Du kan søke barnehageplass hele året, men i Norge har vi hovedtildeling av barnehageplasser gjennom en felles nasjonal ordning. Dette hovedopptaket gjelder ledige barnehageplasser fra august. I Bergen Kommune er søknadsfristen til hovedopptaket 1. mars. Hovedopptaket for Akasia Valen barnehage i Kvinnherad Kommune er 15. februar. Hovedopptaket for Akasia Solahagen i Sola Kommune er 1. februar. Du kan søke barnehageplass så snart barnet ditt har fått fødselsnummer.

På denne siden vil du finne informasjon om hvilke Akasia barnehager som har ledig barnehageplass. I hovedopptaket kan du søke plass i alle våre barnehager.

Barnehage navn
Type plass ledig