På Startstreken i Akasia Fana Barnehage
Akasia Ramstad barnehage heier syklistene fremover
Akasia Paradis barnehage heier frem syklistene
Akasia Ramstad barnehage heier syklistene fremover
Popcorn Wheelfire besøker Akasia Nykirken barnehage
Klart for Sykkel VM i Akasia Skranesvingen barnehage

De fleste har vel fått med seg at et av verdens største idrettsarrangement foregår i Bergen for tiden! Tenk - Sykkel VM i vår vakre by! Dette er noe mange av barnehagene våre er svært opptatt av og veldig engasjert i! Flere barnehager har også deltatt i et flott undervisningsopplegg via Bergen kommune og har utnevnt egne sykkelambassadører. I ukene før VM og nå i denne uken har det vært og er det mange spennende sykkelrelaterte aktiviteter som foregår i barnehagene våre - Sykkeldag, sykkelløp, laging av "heia-effekter" (flagg, plakater, instrumenter...) og turer for å se på og heie frem syklistene. Noen av barnehagene har til og med løypen rett utenfor lekeplassen og får virkelig kjenne på stemningen!

Her kommer et knippe med stemningsbilder :) Bilde 1 og 2: Ramstad heier frem syklistene. Bilde 3 og 4: Sykkeldag i Fana. Bilde 5: Popcorn Wheelfire besøker Nykirken. Bilde 6 og 7: Sykkeldag i Neshaugane. Bilde 8 og 9: Sykkeldag i Skranesvingen. Bilde 10 og 11: Sykkeldag i Sandviken. Bilde 12: Sykkelmedalje i Søreide. Bilde 13: Paradis heier frem syklistene.