02. januar 2017, åpner utstillingen "Innovasjon i Solabarnehagene".

Utstillingen skal være i Sola kulturhus, og Akasia Solahagen barnehage er en av 20 barnehager som skal presentere sitt prosjekt.

Prosjektet til Akasia Solahagen barnehage har handlet om «de litt rolige barna». Målet med prosjektet har vært å fange opp denne gruppen med barn, slik at personalet kan gi dem en bedre barnehagehverdag.

Etter at personalet tilegnet seg ny kunnskap om denne barnegruppen, fant Akasia Solahagen barnehage ut at de ønsket å styrke barna gjennom aldersinndelte språkgrupper og lekegrupper.

Intensjonen til kommunen, er at de ønsker at barnehagene skal få til en varig endring som hever kvaliteten i barnehagen. Akasia Solahagen barnehage har igjennom dette prosjektet funnet ut av at de ønsker å fokusere mer på språk og har valgt språk som satsningsområde.

For å vise prosjektet på en god måte har personalet laget en stor plakat. I tillegg til plakaten, skal personalet vise frem språkeskene sine.
Personalet gleder seg til å vise prosjektet sitt, og håper det kan inspirerer andre barnehager.