Koronaviruset - dette gjør vi i Akasia Barnehage

Den alvorlige situasjonen vi nå er inne i berører oss alle, vi deltar alle i en nasjonal dugnad for å begrense Koronasmitten.

Motto: Vi må stå sammen ved å holde avstand!

Som et tiltak for å begrense smitte besluttet regjeringen 11.mars at alle barnehager i Norge skal stenges fra og med 12.3.2020 til og med 26.3.2020, med mulig forlengelse om nødvendig.

Dette er noe vi i Akasia Barnehage selvfølgelig også slutter opp om.

Akasia Barnehage stenger i utgangspunktet alle sine barnehager, men det er samtidig viktig at kritiske samfunnsfunksjoner opprettholdes. Vi sørger derfor for at barn som har foresatte med samfunnskritiske jobber har et omsorgstilbud i egen barnehage. Dette tilbudet gjelder også for barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når barnehagen er stengt.

Ta kontakt med din barnehage eller Akasia Barnehage sentralt for spørsmål om dette.

Vi påpeker samtidig at formålet med å stenge barnehagene er smittebegrensning og det skal derfor være en høy terskel for å få barnehagetilbud i denne perioden.

Følg med på Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets nettsider som oppdateres hele tiden.

Her finner du informasjon om hjemmekarantene og isolasjon på flere språk.

Vi informerer foresatte via MyKid ved ny informasjon, dersom du har øvrige spørsmål kan du kontakte styrer i egen barnehage eller Akasia Barnehage sentralt epost, du kan også benytte chat på vår Facebookside og vi vil svare deg så godt vi kan.

Årets opptak av barn går som normalt

Personvern