Idrettsdagen 2018

Førskolebarna fra alle våre barnehager i Bergen var samlet for en dag med lek, aktiviteter og motorisk utvikling på Fana stadion fredag 8. juni 2018.

Barna fikk være med på mange ulike aktiviteter, blant dem, stafett, lengdehopp, balansegang, hopping på tjukkas, kaste svamp på klovn, dans, rokkering og tautrekking.

Arrangementet foregikk i strålende sol med smil, latter og et høyt engasjement både fra barn og voksne. Idrettsdagen er en tradisjon vi i Akasia barnehage har hatt siden 2007, med Akasia Råtun barnehage i spissen.

Vi er så heldige som har en fantastisk arrangementskomite som sørget for at dagen gikk knirkefritt, all heder og ære til dem. I tillegg stilte ledergruppen i Akasia opp som aktivitetsansvarlige på hver sin post.

Med strålende innsats fra alle var det en gjeng med utslitte, men fornøyde barn som avsluttet dagen med hot dog og is og kanskje viktigst av alt: medalje for vel gjennomført idrettsdag.

Vi takker alle for nok en strålende idrettsdag og vi gleder oss allerede til førskoledagen 2019!

Les gjerne om dagen vår i Fanaposten fra. 15.06.2018