Torsdag 15.06. ble Akasia Barnehage sin førskoledag arrangert

230 førskolebarn var samlet på Fana stadion til aktiviteter, lek, moro og nye vennskap. Her var det tautrekking, fotballbowling, balanseleker, dansing og lengdehopp for å nevne noe av det som foregikk. Totalt var det 14 stasjoner med ulike aktiviteter. Noe av det aller kjekkeste var nok å kaste svamt på blink, og iallefall når blinken var en voksen!

Etter at alle aktivitetene var gjennomført, var det tid for å samles i en stor ring på midten av gressmatten, der det var tid for å ta bølgen. Etter nesten to timer med aktiviteter, ble dagen avsluttet med mat og drikke, medaljeutdeling og is.

Vi takker vikarbyråene våre; Adecco og PVS for sponsing med fotball til alle barnehagene, og PVS for is til alle barn og voksne.

Vi takker også ledergruppen for strålende innsats som "sjef" på ulike poster og ikke minst til arrangementskomiteen som nok en gang viste at dette har de full kontroll på - både på selve arrangementet og organisering av transport til og fra.

Vi gleder oss allerede til førskoledagen 2018!!