Akasia Sædalen barnehage – hvorfor velge oss til ditt barn?

Ønsker du en barnehage der barna blir møtt av voksne som ser og hører hva barna er interessert i? En barnehage der barna får oppleve mestring gjennom spennende prosjektarbeid? En barnehage der natur, miljø og mat står sentralt?

Her i «den gule barnehagen» er det godt å være for store og små. En trygg og god barnehagehverdag starter her!

Fra jord til bord:

Akasia Sædalen barnehage har et stort fokus på et sunt og næringsrikt kosthold. Barnehagen har eget drivhus, hvor barna deltar aktivt og regelmessig i alle sider ved planting, dyrking og høsting.

Næringsrik mat er grunnleggende for barns utvikling, helse, trivsel og læring. Måltidene i barnehagen har også en viktig pedagogisk funksjon som omfatter det sosiale samspillet, det å lære om mat og dens opprinnelse, matkultur og om ens egen smak og opplevelse. Vi bidrar til at barna våger å prøve ut nye smaker og vi stimulerer og utvikler barns nysgjerrighet for mat.

«Små barn trenger sunn og næringsrik mat for en aktiv barnehagehverdag»

Natur og miljø:

Akasia Sædalen barnehage ligger perfekt til i naturskjønne omgivelser, og vi benytter oss aktivt av dette. Opplevelser i naturen gir barna bevegelsesglede som kan være et godt grunnlag for fysisk og psykisk helse. Ved aktiv bruk av naturen gir vi også barna en begynnende forståelse av bærekraftig utvikling.

Vi forlenger våre åpningstider:

Vi har fokus på et godt samarbeid med foresatte og ønsker å tilpasse oss ulike behov med tanke på arbeidstid. Et tiltak vi setter i gang med fra 03. januar 2019 er forlenget åpningstid. Ny åpningstid er 06.45 – 17.00.

Besøk oss på stand:

Du kan møte oss på stand på Sletten senter tir. 13. november kl. 10.00 – 16.00 – har du spørsmål om barnehagen eller er nysgjerrig på oppstart og tilvenning?

Vi står klar for en hyggelig prat, velkommen innom oss!

Ledige plasser:

Vi har noen ledige plasser igjen for oppstart før jul – søknadsfrist 07. desember.

Har du spørsmål om barnehagen eller ønsker å besøke oss? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss her.